Kuva: Solar Films / Tiia Öhman

Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin tähdittämä komedia teki huiman avauksen - yli 65 000 katsojaa!

26.02.2020 13:00 - Lauri Kujanpää

Se Mieletön Remppa on nyt elokuvateattereissa.

Kiti Kokkosen, 45, ja Sami Hedbergin, 38 tähdittämä Se Mieletön Remppa -elokuva on tehnyt huiman avauksen.

Suomen elokuvasäätiön mukaan kyseinen komedia teki vuoden kovimman avaustuloksen. Keskiviikkona ensi-iltansa saanut elokuva on kerännyt ensi-iltansa jälkeen jo yli 65 000 katsojaa. Pelkästään viikonloppuna se keräsi yli 48 000 katsojaa.

Kokkonen kertoi Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että elokuvan kuvauksista päällimmäisenä jäi mieleen seksikohtaus Hedbergin kanssa.

- Itse en ole kokellut koskaan aikasemmin vesisänkyä, jolla kohtaus kuvattiin. Nyt siinä on kuivaharjoiteltu elokuvan tiimoilta. Kohtaus oli kiusallinen ja omituinen. Joskus nuorempana minulla oli romantisoituja ajatuksia siitä, että mitä jos näyttelijän työssä kohtaa jonkun miellyttävän henkilön ja sitten kuvataan tuollainen kohtaus. Valitettavasti se on todella kiusallista ja siinä täytyy olla todella ammattitaitoinen.

Kokkonen myös kehui haastattelussa vastanäyttelijäänsä Hedbergia.

- Usein ihmiset, jotka työskentelevät komiikan parissa, eivät ole hauskoja ammatin ulkopuolella. Sami kuitenkin on ja hän on myös todella sympaattinen ihminen. Meillä synkkasi todella hyvin ja rytmi sekä kemia toimivat.

Lue myös: Seksikohtaus uutuuselokuvassa jäi eritysesti Kiti Kokkosen mieleen: "Kiusallinen ja omituinen"

Lue myös: Sami Hedberg pilkkaa itseään lavalla, ja se näkyy myös elokuva-arvosteluissa: "Julmia lausahduksia"

Lähde: Suomen elokuvasäätiö

Uusimmat