Kuva: AOP

David Hasselhoff huutokauppaa legendaarista Ritari Ässä -autoa - ja treffejä itsensä kanssa

07.01.2021 13:04 - Rea Tallgren

Jo tällä hetkellä mies on tienaamassa huutokaupalla satoja tuhansia euroja - ja vielä on aikaa huutaa.

Kun David Hasselhoff, 68, tarvitsee lisää rahaa, ei hän vie vaatteitaan tai astioita kirpputorille. Sen sijaan hän myy televisiouransa aikana keräämiään tavaroita - ja kovaan hintaan. 

Tällä hetkellä miehellä on käynnissä huutokauppa, jossa hän myy muun muassa Ritari Ässä -sarjasta tuttua KITT-autoa. Ikonista sarjaa tehtiin vuosien 1982-1986 välillä, ja lisäksi se poiki spin-offeja ja elokuvia televisioon.

Puhuva KITT-auto tuli tutuksi omapäisyydestään ja sarkastisuudestaan ja monen mielestä se oli sarjassa vähintään yhtä suuri tähti kuin Hasselhoff. Huutokaupassa autosta on jo nyt tarjottu 475 000 dollaria, eli 358 000 euroa. Hasselhoff on myös luvannut itse toimittaa auton voittajalle. 

(kuva: AOP)

Hintaa on mahdollista korottaa vielä tammikuun 23. päivään saakka. Summa on jo nyt sievoinen, sillä auton hinnaksi arvioitiin huutokaupan alussa muodostuvan 175 000 - 300 000 dollaria. 

Myös treffit tarjolla

Hasselhoffilla on huutokaupassa tarjolla myös hieman erilainen kohde - miehen voi nimittäin huutaa kanssaan "treffeille". Hasselhoff lupaa viettää voittohuudon tekijän kanssa muutaman tunnin lounastaen Los Angelesissa - jonne voittajan tosin pitää omalla kustannuksellaan hankkiutua. Tällä hetkellä treffeistä miehen kanssa on tarjottu jo 8500 dollaria, eli 6 895 euroa. 

Romanttisista treffeistä tuskin on kyse, sillä Hasselhoff on naimisissa itseään melkein 30 vuotta nuoremman mallin ja meikkitaiteilija Hayley Robertsin kanssa. 

(kuva: AOP)

Kerroimme aiemmin, miten K.I.T.T. saatiin liikkumaan niin, että se näytti ajavan itsestään. Voit lukea jutun tästä

Lähde: Liveauctioneers

Uusimmat